Проведена е акция за данъчни престъпления и пране на пари, при

...
Проведена е акция за данъчни престъпления и пране на пари, при
Коментари Харесай

Откриха лекарства за милиони левове при акция за пране на пари

Проведена е акция за данъчни закононарушения и пране на пари, при която са конфискувани медикаменти за милиони левове. Това стана ясно от думите на административния началник на профилираната прокуратура  Иван Гешев  по време на ексклузивен брифинг в Министерство на вътрешните работи, предава " Фокус ".
 
" Производството, което следим е формирано месец септември т.г. Данните и сигналът са получени още 6 месеца преди този момент. В хода на вчерашния ден бяха претърсени над 60 адреса. Предмет са данъчни закононарушения и пране на пари. Предмет са медикаменти - животоспасяващи, за онкоболни, за деца. В хода на извършените претърсвания бяха конфискувани медикаменти на стойност милиони левове ", посочи той.
 
" Предстои да бъде конкретизирано в допълнение точният размер. Предстои в околните дни да се посочи веригата от обвинени. Очертава се да е много дълга. Имаме упоритост да стигнем до оптимален брой лица ", разяснява Гешев.
 
Шефът на ГДБОП  Ивайло Спиридонов  допълни, че това е следващата реализация, която е извънредно сполучлива. По думите му това не е единствената скица с медикаменти , а има още много такива.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР